Emniyet Ekipleri Gelecek Nesillere Trafik Kurallarını Öğretiyor

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 220 öğrenciye taşınabilir çocuk trafik eğitim parkında eğitim verildi. Eğitimde trafik kuralları, trafik işaretleri ve güvenli sürüş teknikleri gibi konular ele alındı.

Burdur'da emniyet ekipleri tarafından 220 öğrenciye taşınabilir çocuk trafik eğitim parkında eğitim verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Trafik Tedbirleri kapsamında, 2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda çocuklar üzerinde trafik güvenliği konusunda farkındalığın arttırılmasına yönelik Çocuklar İçin Trafik Eğitimi Projesi ve Çocuk Trafik Eğitim Parklarında uygulamalı eğitim verilmiştir.

Uygulamalı faaliyetlerin eğitim-öğretim dönemi boyunca etkin olarak yürütülmesi talimatına istinaden; 06.02.2024 tarihinde Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak ilimiz Kışla İlkokulu ve Kışla Orta Okulunda öğrenim gören toplam 220 öğrenciye Taşınabilir Çocuk Trafik Eğitim Parkında eğitim, bilgilendirme ve farkındalık faaliyetleri yapılmıştır.

emniyetekipgelecek nesiltrafiktrafik kurallarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.