Emniyet Göz Açtırmıyor Burdur Genelinde 29 Gözaltı

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının tesisi vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması uyuşturucu satan kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının tesisi vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması  uyuşturucu satan kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından son bir hafta içerisinde yürütülen çalışmalarda

Bucak ve Gölhisar İlçelerinde gerçekleşen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları ile ilgili olarak 6 şüpheli şahıs yakalanmış adli mercilere sevk edilen şahıslardan 2si tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 şahıs serbest bırakılmış 2 şahsın ise adliyedeki işlemleri devam etmektedir.

Ayrıca farklı suçlardan aranan 16 şahıs ise yakalanarak gözaltına alınmış adli mercilere sevk edilen şahıslardan 8i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 8 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Narkotik Suçlar ile ilgili olarak İlimiz merkezinde durdurulan araçlar üzerinde yapılan aramalarda 552 gram eroin 588 gram esrar ve 084 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak Kabul Etmek ve Satın Almak suçlarından 7 şahıs gözaltına alınmış adli mercilere sevk edilen şahıslar işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğüburdur uyuşturucu operasyonuTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.