EN GÜZEL PENCERE, BALKON, TERAS VE BAHÇE TASARIM YARIŞMASI SONUÇLANDI

Bucak Belediyesi tarafından, ilçemiz halkının moral ve motivasyonunu artırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkarmak ve görsel kalitesi yüksek kentsel mekânların tasarlanmasına teşvik etmek amacıyla düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Tasarım” konulu ödüllü yarışmasına katılım 3 Haziran 2020 Çarşamba Saat 23:59’ da sona erdi.

Bucak Belediyesi tarafından, ilçemiz halkının moral ve motivasyonunu artırmak, Bucak’ın yeşil dokusunu ön plana çıkarmak ve görsel kalitesi yüksek kentsel mekânların tasarlanmasına teşvik etmek amacıyla düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon, Teras ve Bahçe Tasarım”  konulu ödüllü yarışmasına katılım 3 Haziran 2020 Çarşamba Saat 23:59’ da sona erdi.

Toplam Yarışmaya 38 kişi katılmıştır. Yarışmacıların göndermiş olduğu fotoğraflar, jüri üyelerimiz tarafından, tek tek incelendi. Jüri üyelerimiz değerlendirmeyi 4 etapta tamamladılar. 1. Etapta tüm fotoğraflar incelenerek elemelerden sonra 2. Etap’a 13 yarışmacı,  3. Etap’a 6 yarışmacı ve 4. Etap’a ise 4 yarışmacı katıldı. 4. Etapta katılan fotoğraflar her jüri üyesi 10 puan üzerinden puanlama yaparak tek tek fotoğraflar 50 puan üzerinden değerlendirilerek, 49 Puanla Burak Çağrı Mutlucan ait bahçe 1.ci sıraya almış, 39 puanla Emine Aksel Kahraman’a ait balkon 2. Sırayı almış, 38 Puanla Özge Torun’a balkon ise 3. Sırayı almıştır.

Yarışmaya katılan tüm katılımcılara, Bucak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından lavanta Fidanı 8 Haziran Pazartesi ile 12 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Park Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimizce dağıtılacaktır.

İlk üç dereceye giren yarışmacılara, Park Bahçeler Müdürlüğü Atölyelerinde ve Çevre Kontrol Müdürlüğü Sıfır Atık Projesi Kapsamında Ürettiğimiz ürünler ödül olarak 8 Haziran Pazartesi ile 12 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Park Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerimizce adreslerine teslim edilecektir.

Burak Çağrı MUTLUCAN, Piknik Masası + Sıfır Atık Gübre Emine AKSEL, Ahşap Saksı + Sıfır Atık Gübre Özge TORUN, Ahşap Uçan Çiçeklik Rafı + Sıfır Atık Gübre

1.Olan Fotoğraflar 2.Olan Fotoğraflar 3.Olan Fotoğraflar 

bucak belediyesiEn Güzel PencereBalkonTeras ve Bahçe Tasarım YarışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.