Er Meydanlarının Korkutelili Başpehlivanı Ali İhsan Batmaz’ın En Mutlu Günü

Korkuteli’nin başarılı başpehlivanlarından Ali İhsan Batmaz, Damla Ünlü ile dünyaevine girdi. Çiftin düğün mutluluğuna aileleri, yakınları ve dostları ortak oldu.nin başarılı başpehlivanlarından Ali İhsan Batmaz, Damla Ünlü ile dünyaevine girdi. Çiftin düğün mutluluğuna aileleri, yakınları ve dostları ortak oldu.

Korkutelili Başpehlivan Ali İhsan Batmaz Dünyaevine Girdi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinin başarılı başpehlivanlarından Ali İhsan Batmaz, Damla Ünlü ile düzenlenen düğün töreninde hayatını birleştirdi. Batmaz ve Ünlü çiftinin mutlu gününe aileleri, yakınları ve dostları da ortak oldu.

Kırkpınar başta olmak üzere yağlı güreş organizasyonlarında er meydanına çıkan Korkutelili Başpehlivan Ali İhsan Batmaz, hayatının en özel günlerinden birini yaşadı.

Ali İhsan Batmaz ile Damla Ünlü, düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. Çift, kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle birlikte mutluluklarını paylaştı.

Başpehlivan Batmaz’ın mutlu günü

Düğün töreninde Batmaz ve Ünlü ailelerinin yanı sıra çiftin yakınları ve dostları da yer aldı. Davetliler, genç çifti tebrik ederek yeni hayatlarında mutluluk dileklerini iletti.

Er meydanlarındaki mücadelesiyle tanınan Başpehlivan Ali İhsan Batmaz, bu kez düğün heyecanı yaşarken, Damla Ünlü ile birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Ali İhsan Batmaz ve Damla Ünlü çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.

 

 

 

 

Ali İhsan BatmazKorkuteli Son dakikayağlı pehlivan güreşKorkuteli DüğünTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.