Ercan Turan, Iğdır Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Ercan Turan ,Iğdır Valiliğine atandı. İşte Ercan Turan' nın kariyeri ve atama detayları.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla, Ercan Turan 'ın  Iğdır  Valiliği'ne atanması resmiyet kazandı. 10 Ağustos tarihli Resmi Gazete' de yayımlanan kararnameyle birlikte toplam 57 ilin valisi değişti. Bu değişiklikle Ercan Turan , Iğdır  Valiliği görevine atandı. Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarı İbrahim  ise Karam Valiliğine  atandı.

 

 

IĞDIR VALİSİ ERCAN TURAN KİMDİR?
Ercan Turan, 1979 yılında Niğde'de doğdu. Ercan Turan lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde aldı. Yüksek lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi'nde alan Turan, doktorasını İnönü Üniversitesi'nde yaptı.

Ercan Turan; Yalıhöyük'te, Altunhisar'da, Tufanbeyli'de, Çelikhan'da ve Arapgir'de kaymakamlık görevleri yaptı. Turan daha sonra Malatya Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı ve Genel Sekreterliği yaptı. NVİGM Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı ve NVİGM Personel ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevlerini üstlendi.

Ercan Turan 2022 yılında Zeytinburnu Kaymakamlığı'na getirildi.

Ercan TuranatamaTürkiyeIğdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.