Erzurum'da Ramazan İrşat Faaliyetleri kapsamında Ulu Camii'nde sohbet ve Kuran kursu ziyareti gerçekleştirildi -Haberler

Ramazan İrşat Faaliyetleri kapsamında Erzurum’da bulunan Başkanlık Vaizi Sinan Polat, Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan ile beraber irşat programları gerçekleştirdi.

ERZURUM (İHA) - Ramazan İrşat Faaliyetleri kapsamında Erzurum’da bulunan Başkanlık Vaizi Sinan Polat, Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan ile beraber irşat programları gerçekleştirdi.
Ulu Camii’nde cuma sohbeti yapan Polat, Yakutiye Müftülüğüne bağlı Abdülhamidhan Camii Kuran Kursu’nu ziyaret etti.
Başkanlık Vaizi Polat, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin’le beraber kursta görev yapan özel gereksinimli öğretici Metin Şengül’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
İftar programı için Müftü Yardımcısı Sebahattin Erdoğan ile beraber Aziziye Kur’an kursuna geçen Polat, Gürcükapı Kur’an kursu öğrencilerinin de bulunduğu kursta, genç hafızlarla bir araya geldi.
Kurs ziyaretlerinin ardından Başkanlık Vaizi Polat, Teravih namazı için Müftü Yardımcımız Erdoğan ile beraber Palandöken İlçe Müftülüğü’ne bağlı Selimiye Camii’nde cami cemaatine hitab etti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Başkanlık Vaizi Sinan Polatprogramcamison dakikaTürkiyeErzurum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.