Erzurum Yakutiye kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Tuncay Kaldırım kimdir?

Yakutiye ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Diyarbakır Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erzurum Yakutiye Kaymakamı olarak atandı.

Yakutiye ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Diyarbakır Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erzurum Yakutiye Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım Kimdir?

Kaymakamımız Sayın Tuncay KALDIRIM, Bayburt' ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bayburt'ta tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. İçişleri Bakanlığı' nın açmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını kazanarak kaymakam adayı olarak göreve başladı.
                Yukarıda kısa özgeçmişi verilen Tuncay KALDIRIM, Av. Ayşenur KALDIRIM ile evli olup bir çocuk babasıdır.
                                İngilizce ve Rusçayı çok iyi düzeyde bilmektedir.
                                                                                                Kariyeri                 BÜROKRATİK KARİYER Kaymakam Adayı, 2013 Gölköy Kaymakamı, 2017 Han Kaymakamı, 2018 Çüngüş Kaymakamı, 2020- devam ediyor            EĞİTİM BİLGİLERİ
               YÜKSEK LİSANS İktisat Bilim Dalı- Tezli Yüksek Lisans- Atatürk Üniversitesi (devam ediyor)                LİSANS İktisat- İstanbul Üniversitesi, 2010 Siyaset Bilimi ve Kmu Yönetimi- Anadolu Üniversitesi (2. Sınıf- devam ediyor) Adalet- Anadolu Üniversitesi, 2020                YABANCI DİL İngilizce: İleri Düzey Rusça: İleri Düzey                TEZ, MAKALE ve YAZILARI Sosyal Medya ve Algı Yönetimi, Kaymakamlık Tezi, Ankara Rusya' nın İdari Yapısı ve Yönetim Şekli, St.Petersburg

Tuncay KaldırımatamaTürkiyeErzurumYakutiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.