EŞEKLE GELEN DOSTOYEVSKİ YOLCULUĞU

EŞEKLE GELEN DOSTOYEVSKİ YOLCULUĞU Eşekli Dostoyevski Bucak köylerini geziyor. Geçtiğimiz günlerde Bucak'a gelen Ersin Bilge Bucak'ın köylerini eşeği ile birlikte tek tek gezerek öğrencilere kitap dağıtıyor.

EŞEKLE GELEN DOSTOYEVSKİ YOLCULUĞU Eşekli Dostoyevski Bucak köylerini geziyor. Geçtiğimiz günlerde Bucak’a gelen Ersin Bilge Bucak’ın köylerini eşeği ile birlikte tek tek gezerek öğrencilere kitap dağıtıyor.

Eşekli Dostoyevski Ersin Bilge: “Bir yerde çiçek açmıyorsa oraya bir kitap bir kalem defter bırakmak benim hayalimdir. Hayalimde bedenimi tutsak alarak ülkemin güzel çocuklarına dünya klasiklerini götürmek onlarla buluşturmak ve çocukların bilge amcası olarak dostlarımdan almış olduğum enerji ve katkılarından dolayı çocuklar adına umudum dahada artmaktadır. Çünkü sevmek eyleminden sonra dünyanın en güzel eylemi yardıma el uzatmaktır. Bucak projemde katkısı olan. Gürsel Tanriverdi yoldaşıma

Selda,Ali şiirin. Fatma Karacakurtoglu, Filiz Şiirin, Hava Ayten, Semra Taşçı, Deniz Greschner, Aliye tepe. ( 600 aşkın öğrenci buluşması)

Yüreğimi bucaktaki çocuklarla buluşturan Osman Oktay abime. Dagılımda yardım sunan Hasan konu ve Selahattin Durna öğretmenlerimize Bu projede yürekleri benimle olan dostlarıma çocuklar adına yürekten teşekkür ederim.” dedi.

EŞEKLE GELEN DOSTOYEVSKİEşekli DostoyevskiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.