Eşeler Hastanesinde yeni çalışma başlıyor

Karamanlı ve Tefenni ilçeleri ortak hastane yapımı için önemli bir adım attı. Orman Bakanlığı tarafından arazi tahsisi yapılan hastanenin imar çalışmaları da başladı.

Karamanlı ve Tefenni ilçeleri ortak hastane yapımı için önemli bir adım attı. Orman Bakanlığı tarafından arazi tahsisi yapılan hastanenin imar çalışmaları da başladı.

Tefenni ve Karamanlı'ya Ortak Hastane Müjdesi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Tefenni ve Karamanlı ilçeleri için ortak hastane yapılması kararının alındığını ve arazi tahsisinin yapıldığını duyurdu.

Selimoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

"Tefenni ve Karamanlı ilçelerimiz için ortak hastane yapılması, isminin Eşler Hastanesi olması kararlaştırılmış ve protokoller yapılmıştı. Sağlık Bakanlığı yatırım programına alınan hastane için, ardıçlık için belediye olarak muvafakat verdik. Orman Bakanlığınca arazi tahsisi yapıldı ve ön izni verildi. İmar çalışması için Perşembe günü belediye meclis kararımızı aldık.

Hızlı bir şekilde kurum görüşlerini alarak imar çalışmalarını tamamlayacağız, yapımı için proje ve ihale sürecini takip edeceğiz. Bugüne kadarki tüm süreçlerde emeği geçenlere teşekkür ederim. Tüm Tefenni'li ve Karamanlı'lı hemşerilerime teşekkür ederim.

Eşeler Hastanesi muhteşem olacak."

Selimoğlu'nun açıklamasına göre, ortak hastane için imar çalışmaları en kısa sürede başlayacak. İmar çalışmaları tamamlandıktan sonra, proje ve ihale süreci başlayacak.

Eşeler hastanesiFatih SelimoğluTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.