Eski Başkan Ayhan Gönüllü ismi Yaşayacak

Başkan Melihat Berber, yaptığı açıklamada, "Ayhan Gönüllü Gençlik Merkezi, ilçemizin genç neslinin sosyal, kültürel ve eğitimsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir rol üstlenecek.

Afyonkarahisar ili Başmakçı İlçesinde Merhum Başkan Ayhan Gönüllü'nün belediye başkanlığı döneminde başlatılan ve Başmakçı Belediye Başkanı Melihat Berber tarafından tamamlanarak hizmete sunulan ilçe Gençlik Merkezi’nin ismi Başkan Melihat Berber ve Belediye Encümeninin almış olduğu karar ile Merhum başkan Ayhan Gönüllü'nün anısını yaşatmak adına merkeze "Ayhan Gönüllü Gençlik Merkezi" ismi verildi.

İlçe Gençlik Merkezi, bundan sonra Ayhan Gönüllü'nün adını taşıyarak, gençlere ve ilçe sakinlerine hizmet vermeye devam edecek.

Başkan Melihat Berber, yaptığı açıklamada, "Ayhan Gönüllü Gençlik Merkezi, ilçemizin genç neslinin sosyal, kültürel ve eğitimsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir rol üstlenecek. Bu isim ile birlikte, merhum Başkanımız Ayhan Gönüllü'nün Başmakçı'ya bıraktığı değerli mirası yaşatmayı ve gençlerimizin onun izinde ilerlemesini hedefliyoruz" dedi. Başmakçı Belediye Başkanlığı, Ayhan Gönüllü Gençlik Merkezi'nin resmi açılışını yaparak, ilçedeki gençlerin ve halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Başmakçı BelediyesiMelihat BerberTürkiyeAfyonkarahisarBaşmakçı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.