Eski İlçe Başkanı ve başkan adayı veryansın edip istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) eski Kaş İlçe Başkanı ve 2024 CHP Kaş Belediye Başkanı Aday Adayı Ulaş Akbaş, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Akbaş'ın istifa gerekçelerini açıkladığı metni burada.

CHP'nin eski Kaş İlçe Başkanı ve 2024 CHP Kaş Belediye Başkanı Aday Adayı Ulaş Akbaş, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İşte Akbaş'ın istifa açıklamasının metni:

Saygıdeğer Kaşlı Hemşehrilerim,

Sizlere olan inancım ve güvencemle yarınlara bırakacağımız miras için bugün itibariyle geçmişten bugüne miras gördüğüm partinin yanlışına, ihanetine, eski AKP'liyi aday göstermesine dur demek için 2 dönem ilçe başkanlığı dahil birçok mevkisinde görev yaptığım, 22 yıllık üyesi olduğum CHP'den istifa ediyorum.

Ve bugün partiyi istila etmiş, her şeyin parayla satın alınabileceğini sanan geçici kiracılar gidinceye kadar bu yapının karşısında mücadeleye devam edeceğim.

Siz; yürekli Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı kardeşlerim sizden rica ediyorum, lütfen fanatik taraftarlar gibi içinde bulunduğunuz durumu kabul etmeyin. Biliyorum ki siz de rahatsızsınız. 30 yıl boyunca bize karşı olmuş birini aday yapan iradeye oy vermek partililik değildir.

Ben ve benim gibi düşünen birçok yol arkadaşım ile yürümeye devam edeceğiz. Sizleri de haklının, doğrunun ve iyinin yanında olmaya davet ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.

başkan adayıistifaHaberlerTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.