ESKİ MEZUNLARDAN ANLAMLI TALEP “ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMAYALIM”

İstanbul Aydın Üniversitesi Ataşehir BİL Okulları Kampüs Genel Müdürü Mehmet Sezer'in önderliğinde, 1986/1987 mezunlarının oluşturduğu gruptan anlamlı bir çalışma başlatıldı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Ataşehir BİL Okulları Kampüs Genel Müdürü Mehmet Sezer’in önderliğinde, 1986/1987 mezunlarının oluşturduğu gruptan anlamlı bir çalışma başlatıldı.

Terör örgütü PKK’nın hain saldırıları sonucu şehit düşen öğretmenler Ali Boşgelmez, Orhan Gök, İsa Karaaslan ve Abdullah Kara’nın adlarının MAKÜ’de bulunan birimlere verilmesini talep ettiler.

Sosyal medya üzerinden Burdur Milletvekilleri başta olmak üzere, MAKÜ Rektörü, dekan ve YÖK Başkanına ulaştıklarını belirten Mehmet Sezer, ” Burdur Eğitim Fakültesi’nden mezun olarak, görev yaptıkları yerde şehit düşen öğretmenlerimizin isimlerinin üniversitemizin birimlerine isimleri verilerek yaşatılmalı. Öğretmenler olarak en büyük amacımız cehaletle mücadele bu uğurda çalışıyoruz. Terör denen cehalet yüzünden tek derdi eğitim olan meslektaşlarımız şehit düştü. Onlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Üniversite birimlerine isimleri vererek onları bir ömür boyu analım.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Aydın ÜniversitesiMehmet SezerŞEHİT ÖĞRETMENLERTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.