Eskişehir İl Sağlık Müdürü Belli oldu .Yeni Müdür Dr. Yaşar Bildirici

Sağlık Bakanlığınca Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü görevine Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici atandı

Başhekim, İl Sağlık Müdürü olarak atandı
Sağlık Bakanlığınca Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü görevine Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici atandı. Dr. Öğr. Üyesi Bildirici, görevi Eskişehir İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Turhan Sulhan’dan devralarak görevine başladı

Başhekim, İl Sağlık Müdürü olarak atandı

Sağlık Bakanlığı, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde Prof. Dr. Uğur Bilge’nin görev süresinin dolmasının ardından, Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici’yi il müdürü olarak atadı.

Kararın ardından Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Eskişehir İl Sağlık Müdür Vekili. Dr. Turhan Sulhan ‘dan teslim aldı.

Eskişehir İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Turhan Sulhan, Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici çok başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade ederek, “Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Görevine başlayan Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, "Bugün itibariyle Eskişehir İl Sağlık Müdürü olarak görevime başlıyorum. Bildiğiniz gibi Eskişehir Şehir Hastanemizde Başhekim olarak görev yapıyordum. Şehrimize hizmet etme noktasındaki bu ilk adımda, bizden önce görev yapan sağlık müdürlerimize ve Prof. Dr. Uğur Bilge’ye teşekkür ediyor, ondan aldığımız bayrağı daha ileri bir noktaya taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi ifade etmek istiyorum. Amacımız fedakârca sağlık hizmeti sunan çalışanlarımız ve bu hizmetin en iyisini almayı hak eden vatandaşlarımızı mutlu etmek, halkımızın kaliteli ve etkin bir sağlık hizmeti almasını sağlamak olacak. İnşallah el birliğiyle güzel hizmetlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

DR.ÖĞR.ÜYESİ YAŞAR BİLDİRİCİ KİMDİR 

Uzmanlık eğitimini 1989-1994 yıllarında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde tamamlayan Yaşar Bildirici, 1994'te Eskişehir Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı.

17 Aralık 2017'de Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimi, 27 Ekim 2018'den itibaren ise Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Bildirici, 18 Ekim'de Eskişehir İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Yaşar BildiriciEskişehir Şehir HastanesiEskişehir İl Sağlık MüdürlüğüTürkiyeEskişehir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.