Esnaf, yol ve kaldırım çalışmalarından memnun

Burdur Belediyesi tarafından yukarı pazarda kaldırım ve yol iyileştirme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Burdur Belediyesi tarafından yukarı pazarda kaldırım ve yol iyileştirme çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Birçok inişli çıkışlı basamaklı kaldırımlar yıkılarak yaşlı, çocuk ve engelli vatandaşların daha rahat yürüyebileceği hale getiriliyor.

Çeşitli sebeplerden dolayı zemini bozulan, kırılıp dökülen kilitli parkeler sökülerek balıksırtı tabir edilen yöntemle yenilen yapılıyor. Böylece su akışı sağlı sollu olarak sağlanırken olası su birinkilerinin de önüne geçilmiş oluyor. Vakıf İş Hanı girişi Taksi Hamamı önünden başlanan çalışmalardan mahalle sakinleri ve esnafları da memnun.

Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabir Halil İbrahim Kara’ya konuşan Kazım Salman; “Burdur Belediye Başkanımız Ali Okun Ercengiz ve Belediye Başkan Yardımcılarına yaptığı güzel kaldırım ve yol iyileştirme çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Engelli ve yaşlıların rahatça yürüyebileceği kaldırımların yapılması son derece mutluluk verici. Yaklaşık 20 yıldır esnafım, çalışmalardan son derece memnunum. Ayrıca Belediye Başkanımızın esnaflarda yukarı pazarda yaptığı kahvaltılı toplantıda gündeme gelen araç trafiğine kapatılması konusu vardı. Yuları pazarın canlanması yayalaşması adına ortaya konulan düşünceleri bende benimsiyorum. Mesela belirli saatlerde araç trafiğine kapatılabilir. En azından halkımız İstasyon caddesinde olduğu gibi rahat bir şekilde yürüyüş ve alış verişini yapabilir. İl dışından gelen konuklarımız yürüyerek Ulu Camiye gidip, tarihi dokuyu görebilir” dedi.

kaldırım ve yol çalışmalarıesnafTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.