Eyvazoğlu talepleri dinledi mahalle için projeyi hazırladı! Efendiler Parkı beğeni toplayacak

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Atasayar, Efendiler Parkı'nın yeniden düzenlenmesi için vatandaşların talepleri doğrultusunda proje çizimi yaparak görüşmelere başladı.

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Atasayar, Efendiler Parkı'nın yeniden düzenlenmesi için vatandaşların talepleri doğrultusunda proje çizimi yaparak görüşmelere başladı.

Muhtar Adayı Süleyman Atasayar, "7'den 70'e mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerini yerinde dinledik ve dinlemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda gencinden yaşlısına en çok talep edilen konu olan Efendiler Parkının yeniden düzenlenmesi ile ilgili çalışma yaptık." dedi.

Bucak Efendiler Parkında Neler Yapılacak?

Ceyhun ve Mehmet gibi gençlerin talep ettikleri çok amaçlı spor kompleksi

Mahalle sakinlerinin Kur'an Kursu, taziye evi ve sosyal tesis olarak kullanılabileceği Mahalle Konağı

Mahallede yaşayan vatandaşların rahatça ulaşabileceği muhtarlık binası

Mevcut park üzerinde peyzaj çalışması

Oyun parkının genişletilmesi

Hedef Herkes İçin Park

Atasayar, "Hedefimiz, her ailenin rahatça çocuklarıyla birlikte vakit geçirebileceği yeni Efendiler Parkını hayata geçirmek. Bu parkta gençlerimiz spor yapabilecek, mahalle sakinlerimiz sosyalleşebilecek ve çocuklar oyun oynayabilecek." dedi.

Efendiler Parkı Projesi Hazır

Atasayar, projenin hazır olduğunu ve belediyemiz ile görüşmelere başladıklarını söyledi. Parkın yeniden düzenlenmesi için mahalle sakinlerinin desteğini isteyen Atasayar, "Bu parkı hep birlikte daha güzel hale getirebiliriz." dedi.

Süleyman AtasayartalepmahalleEfendiler parkıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.