Fahrettin Koca açıkladı! Burdur Devlet Hastanesi'nde 4 Ayda 224 Bin Muayene!

Fahrettin Koca açıkladı! Burdur Devlet Hastanesi'nde 4 Ayda 224 Bin Muayene! Burdur Devlet Hastanesi, Aralık ayında hizmete girmesinden bu yana 224 bin muayene gerçekleştirdi.

Fahrettin Koca açıkladı! Burdur Devlet Hastanesi'nde 4 Ayda 224 Bin Muayene! - Burdur Devlet Hastanesi, Aralık ayında hizmete girmesinden bu yana 224 bin muayene gerçekleştirdi.

Burdur Devlet Hastanesi'nde 224 Bin Muayene!

Burdur Devlet Hastanesi, Aralık ayında hizmete girmesinden bu yana 224 bin muayene gerçekleştirdi. Bu sayının 47 bini acil muayene olarak kayıtlara geçti.

2 bin 400'ün üzerinde cerrahi işlem yapılan ve 14 ameliyat odası bulunan Burdur Devlet Hastanesi'nde 625'in üzerinde hastaya yoğun bakım hizmeti verilirken, 4 bin 600'ün üzerinde hasta yatırılarak tedavi edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, 'İyi ekip ve teknolojik imkân Burdur'da da halkımız için bir arada.' dedi.

Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Burdur'da sağlık hizmeti sunumunda önemli bir artış gerçekleştiğini belirten Bakan Fahrettin Koca, " Hastalar daha modern ve konforlu bir ortamda sağlık hizmeti alma imkanına kavuştu. Burdur Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi Burdur halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. " ifadelerini kullandı.

Hastanenin sağlık hizmetlerine katkısı artarak devam edeceği umut ediliyor.

Fahrettin KocaBurdur Devlet HastanesimuayeneTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.