Fatih Sultan Mehmetli minikler Bucak Belediyesi Kitap Kafe'yi Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen dönem sonu faaliyetleri çerçevesinde, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, Bucak Belediyesi'ne ait Kitap Kafe'yi ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen dönem sonu faaliyetleri kapsamında, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri, Bucak Belediyesi'ne ait Kitap Kafe'yi ziyaret etti. Eğitim ve kültür alanında gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilere farklı bir öğrenme ortamı sundu.

Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen gezi etkinliği çerçevesinde, Bucak Belediyesi'ne ait Kitap Kafe'yi ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında öğrencilere rehberlik eden öğretmenleri eşliğinde kafede keyifli bir gün geçiren öğrenciler, kitaplar arasında dolaşarak farklı konularda bilgi edindiler.

Dönem sonu faaliyetleri, öğrencilere sadece derslerle sınırlı kalmayarak farklı deneyimler kazanma fırsatı sunuyor. Kitap Kafe ziyareti, öğrencilere kitap okumanın yanı sıra sosyal etkileşim kurma, kültürel gelişimlerini artırma ve yeni yerler keşfetme imkanı sağladı.

Bucak Fatih Sultan Mehmet ilkokulukitap kafeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.