FEN LİSESİ ORYANTİRİNG YARIŞMASINDA KUPAYI ALDILAR ŞİMDİ GRUP ŞAMPİYONASINA

ADEM TOLUNAY FEN LİSESİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONU Okul Sporları Federasyonu tarafından 03 Mart 2020 tarihinde Bucak şehir merkezinde liselerarası Oryantiring İl 1.liği Yarışması düzenlendi.

ADEM TOLUNAY FEN LİSESİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONU

Okul Sporları Federasyonu tarafından 03 Mart 2020 tarihinde Bucak şehir merkezinde liselerarası Oryantiring İl 1.liği Yarışması düzenlendi. Burdur İl Temsilcisi Fatih Uygun’un koordinatörlüğünde Burdur Oryantiring Şampiyonasına merkez ve ilçelerden gelen 132 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Burdur Şampiyonu olan Adem Tolunay Fen Lisesi Erkek Oryantiring A Takımının (Hüseyin Keser, İ.Talha Durna, Hasan Önal, Bahadır Gediz, Mustafa Güven) 1.lik kupası ve madalyalarını Bucak Kaymakamı sayın Erol TANRIKULU verdi. İl 3.sü olan Kız Oryantiring A Takımının (Kübra Bilir, İlayda Acılar, F.Sena Şen, E.Betül Atalay) kupa ve madalyalarını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Neşet YAZAR verdi. Adem Tolunay Fen Lisesi Erkek Oryantiring Takımından Hüseyin Keser İl 1.si ve Kız Oryantiring Takımından Kübra Bilir İl 2.si olarak ferdi derece elde ettiler.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını, yoğun ve düzenli antrenmanlar sonucunda elde edilen başarının kaçınılmaz olduğunu belirten Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Zafer GÖKSU sporcularını gösterdikleri üstün performanslarından dolayı tebrik etti. 09 Mayıs 2020’de Uşak’da düzenlenecek olan Grup Yarışmalarında sporcularının başarılı sonuçlar çıkaracağını söyledi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Zafer GÖKSU’yu ve sporcularını tebrik eden Okul Müdürü Nermin ULUIŞIK, “Adem Tolunay Fen Lisesi olarak sportif alanda başarıların sürekli ve kalıcı olması gurur verici” dedi ve Uşak’daki Oryantiring Grup Şampiyonasında içten başarılar diledi.

ORYANTİRİNG ŞAMPİYONUADEM TOLUNAY FEN LİSESİTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.