Feslikan’da su ne zaman gelecek tarih belli oldu

Antalya’da Feslikan bölgesindeki içme suyu hattı 2 Mayıs’ta yeniden devreye alınıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Feslikan bölgesindeki içme suyu şebekesine ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Yapılan duyuruya göre, 2026 yılı kış döneminde kapatılan içme suyu hattı, 2 Mayıs 2026 Cumartesi gününden itibaren yeniden devreye alınacak. Şebeke, Tufa, Karasinir, Feslikan, Seçkili ve Sakarpınar mevkilerinde, enerji durumuna bağlı olarak kademeli şekilde hizmet vermeye başlayacak.

Yetkililer, şebekenin yeniden devreye alınması sürecinde oluşabilecek arızalara eş zamanlı müdahale edileceğini belirtirken, vatandaşların olası mağduriyet yaşamamaları için sayaç, musluk ve vana kontrollerini önceden yapmaları gerektiğini vurguladı. Çalışmaların kontrollü şekilde sürdürüleceği ve su temininin aşamalı olarak sağlanacağı ifade edildi.

feslikan suantalya duyuruiçme suyuantalya haberTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.