Fetö’den Alınan Eski Başkan Beraat Etti

Korkuteli eski Belediye Başkanı halen Ek-Dağ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hasan Gökce, bugün şahsi sosyal paylaşım sayfasından bir paylaşım yaptı.

Korkuteli eski Belediye Başkanı halen Ek-Dağ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hasan Gökce, bugün şahsi sosyal paylaşım sayfasından bir paylaşım yaptı. Antalya Adliye Sarayı önünde beraberinde eski dönem Korkuteli MHP İlçe Başkanı Veli Yorulmaz ve Avukatı Mehmet Cankar ile bir fotoğraf paylaşan Gökce, yazısında kendisine yapıştırılmak istenen FETÖ suçlamasından beraat ettiğini ifade etti.

Hasan Gökce’nin yazısının tamamnında ise şu ifadelere yer verildi; “Şahsımla ilgili 15 Ay önce başlatılan FETÖ Davası bugün itibariyle “BERAAT”le sonuçlanmıştır… Siyaset Mühendisliğinizin şeytani planlamasıyla ; Yalan ve İftiralar üzerine kurmaya çalıştığınız bu adice Komplo ;Yüce Türk Adaleti’nin terazinde tartılarak gereği yapılmıştır… Akl-ı Evveller!!!Şunu Bilin İstedim… Sizin yıllardır her zerrenize bulaşan bu pisliğinizi; Bizim gibi Ülkücü-Türk Milliyetçisi Vatan-Millet Sevdalılarına asla Yapıştıramazsınız… Yapıştıramayacaksınız…! Ellerim; Bana ve Sevdiklerime yaşatttığınız bu zülümden dolayı her iki Cihanda da yakanızda olacaktır…”

FetöHasan GökceMehmet CankarTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.