Finike Devlet Hastanesi Batı Antalya bölgesine sunduğu hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. yenidoğan yoğun bakım açıldı

Batı Antalya’daki devlet hastaneleri içinde yenidoğan yoğun bakıma sahip tek hastane olan Finike Devlet Hastanesi,

BATI ANTALYA’DA TEK YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ FİNİKE DEVLET HASTANESİN’DE
Finike Devlet Hastanesi Batı Antalya bölgesine sunduğu hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.Batı Antalya’daki devlet hastaneleri içinde yenidoğan yoğun bakıma sahip tek hastane olan Finike Devlet Hastanesi, uzman doktor ve profesyonel hemşire kadrosuyla halkımıza kaliteli sağlık bakımı ve tıbbi destek sağlıyor.

Batı Antalya’daki devlet hastaneleri içinde yenidoğan yoğun bakıma sahip tek hastane olan Finike Devlet Hastanesi, uzman doktor ve profesyonel hemşire kadrosuyla halkımıza kaliteli sağlık bakımı ve tıbbi destek sağlıyor.
Yenidoğan yoğun bakım anne karnına benzeyen ortamları sağlayan kuvözlerden oluşan, bebeklerin ısı ihtiyacını karşılayan, doğru bakım ve deneyimli ekiplerle enfeksiyonlardan koruyan, doğru beslenerek kilo almasını sağlayan ve yenidoğan bebeklerde görülen hastalıklarla mücadele eden ünitedir.
Yenidoğan yoğun bakım ünitelerinin varlığı yeni doğmuş bebeklerde görülebilecek komplikasyonlara anında ve doğru şekilde müdahale edilebilmesi, yaşama şansının artırılması ve tedavilerde başarı oranının yükseltilebilmesi açısından çok büyük bir önem taşır. Bebeğin olası tedavi ve bakım uygulamaları sırasında tüm teknolojik ekipmanların bulundurulduğu özel ve izole alanlarda, uzman sağlık profesyonelleri tarafından gözetim altında tutulması gerekir.
Finike Devlet Hastanesi’nde bulunan 4 kuvöz kapasiteli 1. Basamak Yenidoğan Yoğun bakım ünitesi tüm Batı Antalya bölgesine hizmet etmektedir.

Finike Devlet HastanesiBatı Antalya bölgesiyenidoğanyenidoğan yoğun bakımyoğun bakımTürkiyeAntalyaFinike

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.