Formula Tömbüldek Yarışları Yarın Yapılacak

Bucak ilçesinde bu yıl ilki yapılacak Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında ahşap arabalarla 'Tömbüldek Formula' adıyla yarışmalar yapılacak.

Bucak ilçesinde bu yıl ilki yapılacak Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında ahşap arabalarla ‘Tömbüldek Formula’ adıyla yarışmalar yapılacak.

Bucak’ta kaymakamlık ve belediyenin işbirliğinde bu yıl 1’inci Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği yapılacak. Şenlik kapsamında eskiden çocukların tahta arabalara binip yarıştığı Tömbüldek yokuşunda, tahta araba yarışları gerçekleştirilecek. Yarışlara başta çocuklar olmak üzere halkın diğer kesimlerinin de katılması bekleniyor. Tahta araba yarışlarından sonra Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ne Kent Meydanı ve Meydan Park’ta devam edilecek. Bucak Oğuzhan ve İmam Hatip ortaokullarının müşterek organize ettiği programda 20’nin üzerinde eski oyun oynanacak.

Tömbüldek FormulaGeleneksel Çocuk Oyunları ŞenliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.