Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı .işte Danimarka ekibi Kopenhag ile maç sonucu

Galatasaray, Kopenhag maçıyla birlikte bu sezon 11. resmi maçına çıktı ve yenilmezliğini sürdürdü

Galatasaray, Kopenhag maçıyla birlikte bu sezon 11. resmi maçına çıktı ve yenilmezliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar geride kalan müsabakalarda 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı.
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray sahasında mücadele ettiği Danimarka ekibi Kopenhag ile 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere kaldı. Bu maçla birlikte sarı-kırmızılılar bu sezonki 11. resmi müsabakasına çıktı ve yenilmezliğine devam etti. Aslan, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçı, 6 UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri, 4 de Trendyol Süper Lig olmak üzere oynadığı 11 karşılaşmada 8 galibiyet elde ederken, 3 kez de berabere kaldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

UEFA Şampiyonlar LigigalatasarayTürkiyeİstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.