Gazetecilerin Kaleminden Neler Yaşadık Kitabı Tanıtıldı

Türkiye'de sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz’da kutlanan ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Antalya Gazeteciler Cemiyeti tören düzenledi.

Türkiye'de sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz’da kutlanan ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Antalya Gazeteciler Cemiyeti tören düzenledi.
Törende Gazeteci kaleminden Türkiye’de ilk kez bir meslek örgütü Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin “Neler Yaşadık Neler” kitabı tanıtıldı.
Kitapta anıları yer alan gazetecilere plaketlerin verildiği törene Vali Ersin Yazıcı, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Cavit Arı, Abdurrahman Başkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yakup Ali Kahveci, Belek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Çetinkaya, Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevikol, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler, Basın İlan Kurumu Antalya İl Müdürü Nedim Engin, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya İl Sağlık Müdürü Oğuz karahan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve çok sayıda STK başkanları katıldı.
Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı İdris Taş "Kitabın Hazırlanmasında emeği geçen ekip arkadaşlarıma, yayın kuruluna, yazılarıyla katkı yapan meslektaşlarıma teşekkür ediyoruz. Törenimize uzaktan yakından gelen konuklarımıza ve tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

İdris TaşAntalya Gazeteciler CemiyetiTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.