GELECEĞİN SANATÇILARI BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE YETİŞİYOR

Akademik başarının yanında öğrencilerin kişisel gelişimine ve yeteneklerine büyük önem veren Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 1. sınıf öğrencisi olan Ela SEVİM’in kişisel resim sergisi, Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü İlkokul binasında ziyarete açıldı. Açılışta Burdur Bahçeşehir Koleji …

Akademik başarının yanında öğrencilerin kişisel gelişimine ve yeteneklerine büyük önem veren Burdur Bahçeşehir Koleji’nde 1. sınıf öğrencisi olan Ela SEVİM’in kişisel resim sergisi, Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü İlkokul binasında ziyarete açıldı. Açılışta Burdur Bahçeşehir Koleji yöneticileri, öğretmenleri, velileri ve öğrencileri hazır bulundular.

Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokul Koordinatör Müdürü Ersin KAPLAN: “Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine her daim önem veriyoruz. Geleceğin sanatçılarını yetiştirme hedefinde bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yolumuza hızlanarak devam edeceğiz. Bu anlamlı sergide büyük emekleri bulunan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Çiğdem VAROL’a da ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların, piyano dinletisinin ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kişisel resim sergisi ziyaretçilere açıldı.

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.