GELECEK PARTİSİ HIZ KESMİYOR MASKE DAĞITIYOR GÖNÜLLERİ ALIYOR

Gelecek Partisi Burdur hız kesmeden kimseyi unutmadan tek tek gezmeye devam ediyor.

Gelecek Partisi Burdur hız kesmeden kimseyi unutmadan tek tek gezmeye devam ediyor. Gelecek Partisi Burdur İl Kurucu Başkanı Veli Akkoç, Burdur Merkez İlçe Başkanı Osman Erçin Peltekoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karakaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağrıhan Büyükalan ve yönetimleri ile birlikte canla başla hep birlikte çalışarak vatandaşın zor zamanında yanında oluyorlar.

Bugüne kadar yapılmış olan 25000 adet maske dağıtımını artırarak devam eden Gelecek Partisi Burdur İl Kurucu Başkanı Veli Akkoç, Burdur’da kapı kapı gezerek maske dağıtımlarını sürdürüyor. Muhtarlar aracılığı ile mahallelere maske dağıtımı yapan Başkan Akkoç, şehit ailelerini, engelli vatandaşları ve çiftçileri de unutmadı.

Şehit ailelerine giderek onlarla bir araya gelen Gelecek Partisi Burdur Yönetimi, onların yanında olduklarını yalnız olmadıklarını hissettirdi. Ziyarete eli boş gidilmez diyerek Korona Virüs tedbirleri kapsamında her vatandaşın takma zorunluluğu olan maskeleri de hediye etti. Engelli vatandaşların, soyutlanmaması sosyal faaliyetlerde aktif olmaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını açıklayan İl Kurucu Başkanı Veli Akkoç, çiftçileri de bu zor günlerde ziyaret ederek gönüllerini aldı.

Tarım politikasına rağmen üretime ara vermeden devam eden çiftçilerimiz bu zor günlerde bizim için en önemli değerlerimizdir diyerek belirten Başkan Veli Akkoç, biz Burdur’da vatandaşımıza kol kanat germek için ne gerekiyorsa yapacağız. Çiftçiler gününde emektarımız olan çiftçilerimizi görmezden gelmek doğru olmaz. Çiftçi dostlarımız bizim en zor zamanımızda düzlüğe çıkaracak olan üretimin baş tacı onlardır. Üretirsek büyürüz üretmezsek günümüz şartlarında yok oluruz. ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi BurdurVeli AkkoçTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.