Gelecek Partisi Karamanlı İlçe Başkanlığı kuruldu

Burdur'un Karamanlı ilçesinde teşkilatını kuran Gelecek Partisi’nin Karamanlı ilçesi kurucu İlçe Başkanı Yıldırım Ayçiçek oldu.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını Burdur’da da devam ettiriyor.
Bu kapsamda Karamanlı ilçe teşkilatını kuran Gelecek Partisi’nin Karamanlı ilçesi kurucu İlçe Başkanı Yıldırım Ayçiçek oldu.
Başkan Ayçiçek, “Gelecek Partisi Karamanlı İlçe Teşkilatımızı Genel Merkezimizin verdiği yetki ile arkadaşlarımızla beraber kurduk. Yönetimde bulunan arkadaşlarımız ile birlikte ilçemize faydalı hizmetler yapabilmek için yeni bir yola çıktık. Doğru, dürüst ve samimi siyaset yapmayı hedefliyoruz. İnşallah ülkemize ve bölgemize faydalı çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
Gelecek Partisi Karamanlı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu, Yıldırım Ayçiçek, Asım Oral, Durmuş Serttaş, Ömer Turan, İbrahim Kural, Mustafa Bal ve Yusuf Özçoban isimlerinden oluştu.

burduryenigün

Gelecek Partisi KaramanlıGelecek Partisi BurdurYıldırım AyçiçekTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.