GELECEK PARTİSİ ‘O’NLARI UNUTMADI

Gelecek Partisi Yönetimi engelli çocukları ziyaret ediyor.

Gelecek Partisi Yönetimi engelli çocukları ziyaret ediyor.

Gelecek Partisi Burdur İl Kurucu Başkanı Veli Akkoç, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karakaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Çağrıhan Büyükalan ve İletişim Başkanı Fatoş Seçil Şengül Engelliler haftası nedeniyle ziyarette bulundular.

Engelliler Haftası sebebiyle yapılan ziyarette, maske de hediye eden Gelecek Partisi Burdur İl Kurucu Başkanı Veli Akkoç, "Engelli vatandaşların sorunlarının dile getirilmesi ve farkındalık oluşturmak açısından Engelliler Haftası önemli bir hafta, “Hep birlikte, hepimizin aday olduğu engelli olma ihtimali çerçevesinde, engelli vatandaşlarımıza gereken saygı ve gereken özeni göstererek onların hayatını kolaylaştırmalıyız. Onların sosyal hayatın içinde yer almasını sağlamalıyız. Engelli vatandaşlarımızın daima yanındayız. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Gelecek Partisi BurdurVeli AkkoçTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.