Genç Girişimci Mimar Furkan Şimşek’ten Burdur’a Yeni Hizmet

Burdur da bir ilk !

Burdur da bir ilk !

Karekodlu dijital menü uygulaması büyük ilgi görüyor !

Burdur Merkez Öğretmenevi karşısı Fakir Baykurt kavşağında açılan ŞAPGA CAFE de Covid-19 virüsüne karşı tedbir olarak elden ele dolaşan menüler kaldırıldı. Onun yerine karekodlu dijital menü uygulamasına geçildi.

Furkan Şimşek ve Hasan Kandabaş’ın işletme sahibi olduğu ŞAPGA CAFE, büyük bir ilgi ile Burdurlu vatandaşların hizmetine açıldı.

İşletme sahibi Mimar Furkan Şimşek; “Covid-19 salgınına karşı önlemlerimizi aldık, iş yerimizi sürekli dezenfekte ediyoruz. Ayrıca müşterilerimize virüsten etkilenmemeleri için temassız hazırladığımız dijital karekodlu menülerimizle hizmet vermekteyiz. Müşterimiz hiç bir yere dokunmadan kendi telefonu ile masadaki karekodu okutarak talebini bize iletmektedir.” diye ifade etti.

Şimşek; “ Aileler için hazırlamış olduğumuz iki katlı nezih salonlarımız Burdur’da buluşmanın yeni adresidir. Mekanımızda çay ve özel kahvelerimiz, sıcak ve soğuk içecek çeşitlerimiz başta olmak üzere serpme kahvaltıdan… pasta ya kadar türlü hizmeti veriyoruz. Salata, makarna, pizza, aparatif çeşitlerimiz ayrıca olmazsa olmazımız güler yüzlü personelimizle et ve tavuk çeşitlerimiz…vb yiyeceklerimiz ile de müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Park sorunu bulunmayan ve sürekli havalandırılan işletmemize tüm halkımızı bekliyoruz. ” dedi.

furkan şimşekKarekodlu dijital menüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.