Genç ve kadın çiftçilere yönelik kredi 1 Milyon liraya çıkarıldı

Ziraat Bankasının genç ve kadın çiftçilere yönelik kredisi 500.000 liradan 1 Milyon liraya çıkarıldı.

Ziraat Bankasının genç ve kadın çiftçilere yönelik kredisi 500.000 liradan 1 Milyon liraya çıkarıldı. 2023 yılının ilk online eğitimi başvuruları başladı. İzmir Tarım İl Müdürlüğü tarafından verilecek olan eğitim ücretsiz olacak.
Konu ile ilgili bilgi veren Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Online eğitime katılmak için verilen formun doldurulması ve whatsapp grubuna katılım gerektiğini söyledi. Verilecek eğitimler sonrasında ise online sınavın yapılacağı ve başarılı olanlara katılım belgesinin verileceğini söyledi.
Eğitimler İzmir Tarım il müdürlüğü tarafından 16-21 Ocak tarihleri arasında saat 20.00 ile 23.00 aralığında ZOOM uygulaması üzerinden Büyükbaş Süt Hayvancılığı üzerine; Buzağı Bakımı, Salgın ve İhbarı Mecburi Hastalıklar, İşletme Yönetimi, Rasyon/Kaliteli Kaba Yem ve Bakanlık Desteklemeleri konularında eğitim verilecek.
Özel “Bilgilerine bilgi eklemek isteyen, bilgi sahibi olmak isteyen, tarımsal devlet desteklemeleri yanı sıra verilecek olan sertifika ile sübvansiyonlu tarımsal kredi ( faizsiz/ düşük faizli ) kullanımı yapmak isteyen tüm yetiştiricilerimize önemle duyurulur” dedi.

Başvuru Formu:

https://forms.gle/EzYoEix8sJKXy8j29

Whatsapp Linki:

https://chat.whatsapp.com/E7n3Oswnb8wIK5DnaEhnIm

çiftçi kredisiBilal Özel açıklamaBilal ÖzelBucak Ziraat OdasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.