Genç yaşta kalbine yenik düştü

Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz'ın yeğeni Burak Korkmaz, genç yaşta kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Milletvekili Korkmaz, yeğeninin cenaze törenine katıldı.

MİLLETVEKİLİ ADEM KORKMAZ'IN ACI GÜNÜ

Ak Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz'ın yeğeni Burak Korkmaz, genç yaşta kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Korkmaz için Ağlasun ilçesinde bir cenaze töreni düzenlendi. Milletvekili Adem Korkmaz, cenaze törenine katılarak, yeğenini sevenleri ile birlikte son yolculuğuna uğurladı.

Burak Korkmaz'ın vefatı, ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Milletvekili Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığım yeğenim Burak Korkmaz'ın Ağlasun’daki cenaze törenine katıldım. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Acımızı paylaşmak için arayan ve cenazemize gelen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Burak Korkmaz'ın ani vefatı, ailesi ve yakın çevresi tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı ve tüm sevenleri tarafından dualarla anıldı.

Burak Korkmaz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

kalp krizigenç adamTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.