Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş Çeltikçi’de

2009 - 2011 yıllarında Çeltikçi Kaymakamı ve Vali yardımcılığı vekilliği yapan, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Çeltikçi ilçesi'ne ziyarette bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram …

2009 – 2011 yıllarında Çeltikçi Kaymakamı ve Vali yardımcılığı vekilliği yapan, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Çeltikçi ilçesi’ne ziyarette bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Burdur Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Ak Parti Milletvekili Yasin Uğur, Çeltikçi Ak Parti Belediye Başkan adayı Rıza Yanar ile beraberindekiler, Çeltikçi Kaymakamı Abdullah Özübek’e makamında ziyarette bulundu.

Baydaş görev yaptığı ilçede vatandaşlarla hasret gidererek, Ak Parti Çeltikçi  Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçti.

Çeltikçi halkına seslenen Baydaş; Çeltikçi’de görev yaptığı yılları özlediğini ve Çeltikçi halkını unutamadığını dile getirdi. Baydaş konuşmasında “Genellikle sizleri simaen tanıyorum. Çeltikçi benim için önemli ve tabiki de sizlerde. Mart 2019 seçimlerini değerlendiren Baydaş, şimdi benim sizden isteğim var. Önce benim isteğim sonra sizin isteğiniz” ifadelerini kullandı.

Baydaş; 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Çeltikçi Ak Parti Adayı Rıza YANAR için destek istedi. ”

Ak Parti Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Rıza Yanar, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın resminin bulunduğu tablo hediye etti.

İhsan Selim Baydaş Çeltikçi ilçesi’ne ziyaretTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.