Geri dönüşüm tesisindeki sobadan çıkan yangın korkuttu

Bursa’da çıkma araç parçalarının satıldığı geri dönüşüm tesisinde sobadan çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Bursa’da çıkma araç parçalarının satıldığı geri dönüşüm tesisinde sobadan çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Çevredeki araçlar olay yerinden uzaklaştırılırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü.
Olay merkez Yıldırım ilçesi Sakarya Mahallesi Derya Caddesi üzerinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana geldi. Sobadan çıkan yangın kısa sürede işyerini etkisi altına aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine yakın araçlar vatandaşlar tarafından uzaklaştırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürülürken işletmede maddi hasar meydana geldi.
Polis ekipleri yangın ile ilgili tahkikat başlattı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bursa yangıntesis yangınıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.