Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'a Anlamlı Ziyaret

Ak Parti Milletvekillerimiz Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Ak Parti İl Başkanımız Mustafa Özboyacı ve il yönetim kurulu üyelerimiz Belediyemizi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'a anlamlı ziyaret     Ak Parti Milletvekillerimiz Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Ak Parti İl Başkanımız Mustafa Özboyacı ve il yönetim kurulu üyelerimiz Belediyemizi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.   Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş sosyal medya paylaşımlarında, ''MİLLETVEKİLLERİMİZE VE İL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM.... Ak Parti Milletvekillerimiz Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Ak Parti İl Başkanımız Mustafa Özboyacı ve il yönetim kurulu üyelerimiz Belediyemizi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Gölhisar'ımıza hizmet ve yeni projelerimizin hayata geçirilmesi için bundan sonrada kıymetli milletvekillerimiz ve il başkanımız ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullanarak bir kez daha teşekkür etti. 

İbrahim SertbaşAK PartiteşekkürTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.