Gönül Dağı'nda şok ayrılık! Semih Ertürk de ayrılıyor mu?

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda büyük ayrılık yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin diziden ayrıldı. Semih Ertürk'ün de diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz bilinmiyor. Fragmanda Veysel'in öldüğü ima ediliyor.

Gönül Dağı'nda 5 oyuncu kadrodan ayrıldı, Semih Ertürk'ün akıbeti belirsiz

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni sezonunda kadroda önemli değişiklikler yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin diziden ayrıldı.

Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin'in ayrılıklarının nedeni henüz açıklanmadı. Ancak bu oyuncuların diziden ayrılması, hayranları arasında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Dizide Veysel karakterini canlandıran Semih Ertürk'ün de diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz bilinmiyor. Ertürk'ün canlandırdığı Veysel karakteri, yeni bölüm fragmanında roketten dolayı yaralanıyor. Acil ameliyata alınan Veysel'in kurtulamadığı söyleniyor. Ancak Ertürk'ün diziden ayrılıp ayrılmadığının fragmanda net bir şekilde belirtilmemesi, kafaları karıştırdı.

Gönül Dağı dizisi, yeni sezonda da reytinglerde başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor. Ancak oyuncuların ayrılıkları, dizinin gidişatını nasıl etkileyecek merak konusu.

İşte Gönül Dağı'ndan ayrılan oyuncular:

Zümre Meğreli (Elif)

Güliz Aybay (Avukat Zeynep)

Ecem Özkaya (Zahide)

Gülhan Tekin (Asuman)

Sevilay Gültekin (Sevim)

Gönül DağıayrılıkSemih ErtürkdiziTürkiyeİstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.