Gübre Kalitesi Denetlendi: Bucak Ziraat Odası’nda Kaliteli Satış!

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı bünyesinde satışı yapılan kimyasal gübrelerin kalite standartlarına uygunluğuna yönelik Tarım ve Orman Bakanlığı ile koordineli olarak denetim gerçekleştirildi.

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı bünyesinde satışı yapılan kimyasal gübrelerin kalite standartlarına uygunluğuna yönelik Tarım ve Orman Bakanlığı ile koordineli olarak denetim gerçekleştirildi.

” Göreve geldiğimiz günden bu tarafa çiftçilerimizin girdi maliyetlerini düşürmeye yönelik faaliyetlerimiz hız kesmeden devam etmektedir. Üretim yapan çiftçilerimizin maliyetlerini düşürmeyi KALİTELİ ÜRÜNÜ UYGUN FİYATLA PAZARLAMA ilkesi ile benimsiyoruz. Bu bağlamda pazarlamasını ve satışını yaptığımız ürünlerimizin her zaman arkasında duruyoruz. Buna yönelik kalite kontrollerini , kalite standart uyumu, içerik yönünden uygunluğu gibi bir çok hususta üretim ve üretici adına somut adımlar atıyoruz. Bugün bunlardan birisi de Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Gübre numunelerinin alınmasıdır. Gübrelerden alınan numuneler analize tabi tutulacaktır. Böylelikle gübrelerimiz içerik açısından uyumu yeniden tescillenmiş olacaktır. Bu tür uygulamalar mutlak suretle üretimin devamlılığı ve üreticinin hak ve menfaatlerinin korunmasına yöneliktir.

Bizler bu kurumda üretim yapan çiftçimizin temsilcisi olduğumuzun bilinci ile her daim çiftçilerimizin bağlı olduğu Bucak Ziraat Odası Başkanlığı ‘nın satışa sunduğu gübrelerinin, ürünlerinin her daim arkasındayız. Üreticilerimiz gönül rahatlığıyla kaliteli ürünü uygun fiyatla Bucak Ziraat Odasından temin edebilir. Bizim üreticilerimiz her şeyin en iyisine,en güzeline layıktır.Üretim yapan bütün üreticilerimize bol ve bereketli bir sezon dileriz.” ifadelerini kullandı.

Gübre KalitesiBucak Ziraat OdasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.