GÜÇLÜ BAŞKAN GÜÇLÜ YÖNETİM BAŞKAN İNAN “GÜCÜMÜZÜ ÜYELERE BORÇLUYUZ “

Bucak Hizarcılar Marangoz ve Mobilyacılar Oda Başkanı İsmail İnan ve ekibi ikinci yılını doldurdu. Geçen iki yıl içerisinde neler yaptıklarını ekibiyle birlikte değerlendiren Başkan İnan, gelecekte neler yapılması gerektiği hakkında da istişare yaptılar. İkinci Yılını dolduran …

Bucak Hizarcılar Marangoz ve Mobilyacılar Oda Başkanı İsmail İnan ve ekibi ikinci yılını doldurdu. Geçen iki yıl içerisinde neler yaptıklarını ekibiyle birlikte değerlendiren Başkan İnan, gelecekte neler yapılması gerektiği hakkında da istişare yaptılar. İkinci Yılını dolduran Başkan İnan yola çıktığı tüm ekibiyle aynı kararlılık ve aynı heyacanla yola devam ettiklerini söyledi.  İsmail İnan “Başkanın ve Odanın güçlü olması için, güçlü yönetim ve arkasında duran üyeler olması gerekmektedir. Tüm ekibimi verdikleri her türlü destek için teşekkür ederim. Ayrıca marangoz ve mobilyacı dostlarımıza ve üyelerimize de teşekkür eder, Tüm öneri ve taleplerinin takipçisi olacağımızın sözünü tekrar veriyor, 2020 yılının hayırlı ve bereketli geçmesini diler selamlarımızı iletiriz.” dedi.

İsmail İnanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.