GÜLKÖY KEBAP SALONU AÇIKLADIGülköy Pide

12 Haziran’da lokantaların tağşiş ve taklit yapması nedeniyle Tarım Bakanlığı tarafından bazı firmaların ismi açıklanmıştı.

12 Haziran’da lokantaların tağşiş ve taklit yapması nedeniyle Tarım Bakanlığı tarafından bazı firmaların ismi açıklanmıştı.

“SONUÇ TEMİZ ÇIKTI”

Burdur’un Bucak İlçesinde şikayet üzerine denetim yapıldığını ve denetim sonucunda ürünlerinin temiz olduğu belirlenen Gülköy Pide Salonu, “Bucak’ta denetim geçirmiş lokantaların içinde sadece bizim ürünlerimizde bir sorun çıkmamıştır. “ifadelerini kullandı.

TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN

Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuvarında, alınan numunenin kontrol edildiğini ve Türk Gıda Kodeksine uygun olduğu kararının çıktığını belirten Gülköy Pide Salonu İşletme Sahibi Muhammet Tığlı, “Bucaklı vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için aldığımız ürünleri güvendiğimiz Özcan Et kasaptan alıyoruz. Ürünlerimizi karıştırmıyoruz. Bugüne kadar Bucak’ta denetlenen lokantalar içerisinde Türk Gıda Kodeksine uygun olarak çıkan tek firma bizim firmamız” ifadelerini kullandı.

Gülköy Pide

Sipariş İçin : 0 248 325 18 18

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.