Gülköy Pide Salonu, zamlara meydana okuyor! Muhteşem fiyatlarla lezzetler sizi bekliyor

Burdur Bucak'ın sevilen pide salonlarından Gülköy Pide Salonu, çeşitli pide ve ızgara lezzetlerini yanında ayran, salata ve tatlı ile birlikte 100 TL'ye sunuyor.

Bucak'ın sevilen pide salonlarından Gülköy Pide Salonu, uygun fiyatlarla kaliteli lezzetleri müşterilere sunarak zamlara meydan okuyor.

Zamlara inat uygun fiyatlara kaliteyi Bucak Halkı ile buluşturan Gülköy Pide Salonu, 1.5 kıymalı pide, 1.5 kaşarlı pide, 1 etli ekmek, 1 kuşbaşılı pide, Burdur şiş, tavuk şiş, Adana kebap, Urfa kebap gibi muhteşem lezzetleri yanında ayran, salata ve tatlı ile birlikte 100 TL'ye sunuyor.

İşletme, çeşitli pide ve ızgara lezzetlerini yanında ayran, salata ve tatlı ile birlikte 100 TL'ye sunuyor. Gülköy Pide Salonu, evden gelen pide içleri yapımını 15 TL olarak belirlerken, müşterilere en uygun fiyatlarla hizmet verme ilkesini benimsiyor.

Gülköy Pide Salonu işletme sahibi, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Bucak Halkına kaliteyi uygun fiyatlarla sunmayı düstur edindik. Bucak Halkının hakettiği kaliteyi ve lezzeti en uygun fiyatlarla evlerine götürüyoruz. İlk günkü gibi en uygun fiyatlarla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Pide ve ızgara çeşitlerini tüm Bucak Halkının hizmetine sunmaya devam ediyoruz."

Gülköy Pide Salonu'na sipariş vermek için iletişim bilgileri şu şekildedir:

Telefon: 0 248 325 18 18

Cep Telefonu: 0 542 100 88 89

Adres: Yeni Mahalle, Duru Otel karşısı, Bucak/Burdur

Gülköy Pide SalonuzamfiyatlezzetTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.