Güller diyarının güzelliğini size sunuyor! Rosense Beauty hizmete açıldı

Rosense Beauty Güzellik Salonu Bucak'ta açılışa özel indirim ve mini uygulamalarla hizmete açıldı.

Rosense Beauty Güzellik Salonu Bucak'ta açılışa özel indirim ve mini uygulamalarla hizmete açıldı.

Bugün Oğuzhan Mahallesi 3906 Sokak'ta CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kesilen kurdelenin ardından Rosense Beauty Güzellik Salonu resmen hizmete başladı.

Kurdele kesimi sonrasında davetliler, Rosense Beauty Güzellik Salonu içerisini gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Oğuzhan Mahallesi 3906 Sokak'ta hizmete açılan Rosense Beauty Güzellik Salonunda, Ücretsiz Cilt Analizi ve Ücretsiz Mini Bakım uygulamalarıyla sizleri bekliyor.

Açılışta konuşan Rosense Beauty Güzellik Salonu İşletme Sahibi Güzellik Uzmanı ve Usta Öğretici Sevinç Nur Yiğit yaptığı açıklamada, " Güller diyarı Isparta'dan sizlere doğal güzelliği sunmak ve hizmet vermek için buradayım. İpek kirpik, cilt bakımı, lazer epilasyon, Lenf Drenaj, G5, tırnak gibi hizmetlerimiz var, ayrıca Rosense Fabrika Satış Mağazası olarak hizmet veriyoruz. Doğal ürünlerimizi de sizlere sunuyoruz. Açılışa özel kampanyamız da bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Randevu: 0545 562 3215

Adres: Oğuzhan Mahallesi 3906 Sokak No:6/C Bucak/Burdur

İnstagram: rosensebeautybucak

Rosense Beauty Güzellik SalonuBucak Güzellik MerkeziTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.