Gülpa Ev Yemekleri,Şehit Aileleri İçin Yemek Düzenledi

Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Gülpa Ev Yemekleri, şehit aileleri onuruna yemek düzenledi.

Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Gülpa Ev Yemekleri, şehit aileleri onuruna yemek düzenledi.

Cumhuriyet Bayramı öncesinde düzenlenen yemeğe Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz ve şehit ailelerinin yakınları katıldı.

Gülpa Ev Yemekleri işletme sahibi Gülsüm Güleç Talayman, işyerini açtıkları günden beri şehit aileleri ve gazileri konuk etmek için istekleri olduğunu, fakat yer darlığından dolayı bu kez şehit aileleri misafir etmekten dolayı onur duyduklarını ifade etti. Şehitlerin kanlarıyla bu vatan için can verdiklerini,onlara minnet duyduklarını söyleyen işletme sahibi Gülsüm Güleç Talayman, “Biz de şehitlerimizin ailelerini misafir ederek onları şükranlarımızı göstermek istedik.Katıldığınız için teşekkür ederim” diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ise Gülpa Ev Yemekleri işletme sahibi Gülsüm Güleç Talayman’a şehit aileleri için bu yemeği için teşekkür etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde böyle bir etkinlikte şehit aileleri buluştukları için onur duyduklarını ifade eden Kaymakam Tanrıkulu, herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Gülpa Ev YemekleriŞehit AileleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.