Gültekin Oktay, MHP Burdur İl Başkanlığı'nda güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi'nde Gültekin Oktay, tek aday olarak çıkarak 282 oyla güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı'nda Gültekin Oktay Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Gültekin Oktay, tek aday olarak çıkarak güven tazeledi.

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başladı

Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra divan heyeti oluşturuldu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu.

Faaliyet ve Mali Raporlar Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Kongrede, faaliyet ve mali raporlar okundu ve üyelerin oylamasına sunuldu. Bu raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

Gültekin Oktay Yeniden İl Başkanı Seçildi

Gültekin Oktay, 287 delegenin oy kullandığı kongrede 282 oy alarak yeniden MHP Burdur İl Başkanlığı'na seçildi. Kongrede 5 oy geçersiz sayıldı.

Yerel Seçimlere Hazırlık

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, kongrede yaptığı konuşmada yerel seçimlere hazırlıkların başladığını belirtti. Mevcut 6 belediyeyi tekrar kazanacaklarını ifade eden Oktay, geriye kalan 9 ilçe belediyesini de kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Burdur'da yerel seçimlere damga vuran parti olacaklarını vurguladı.

Gültekin OktayBurdur kongreMHP BurdurTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.