Günde bir kilo verdiren sır!

Toksin atıcı hurmalı yoğurt kürüyle kısa sürede kilo vermek mümkün. Karın incelmesi sağlar. Detaylar için okumaya devam edin.

Vücuttaki toksik maddelerin atılmasını sağlayan ve böylelikle popüler bir detoks yöntemi olan hurmalı yoğurt kürü ile 3 günde 3 kiloya kadar verebilmek mümkün. Son günlerin popüler zayıflama yöntemlerinden biri olan bu kür özellikle bölgesel yağlanmanın önüne geçmesi ile biliniyor. Dolayısıyla uygulayanlarda karın bölgesinde incelme gözlemleniyor. İşte sosyal medyada deneyenler tarafından pek çok olumlu yorum alan hurmalı yoğurt kürü hakkında her şey...

HURMALI YOĞURT KÜRÜ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

4 adet kayısı
2 yemek yulaf
4 tam ceviz
1 çay kaşığının ucu kadar tarçın
1 kase yoğurt
2 adet hurma

HURMALI YOĞURT KÜRÜ HAZIRLANIŞI

1) Bir kaseye yoğurdu koyun. 4 adet kayısıyı doğrayın ve yoğurdun içine ilave edin.

2) Üzerine 2 yemek kaşığı kadar yulafı ve hurmayı ekleyin.

3) Cevizi ve tarçını yoğurt karışımına ilave ettikten sonra mucizevi kür tüketmeye hazır.

HURMALI YOĞURT KÜRÜ NASIL TÜKETİLMELİ?

Bu tarifi deneyenler hurmalı yoğurt kürün akşam yemeği yerine tüketilmesi gerektiğini öneriyor. Bunun yanı sıra kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorsanız yatmadan önce karbonatlı su içilmesi tavsiye ediliyor.

HURMALI YOĞURT KAÇ KİLO VERDİRİYOR!

Hurmalı yoğurt ve karbonatlı suyu tüketerek 3 günde 3 kiloya kadar vermeniz mümkün. Elbette akşam 18.00'den sonra bir şey yememek ve rutininize sporu eklemek kilo verme sürecinizi hızlandıracak etkenler arasında yer alıyor. Karbonhidrat ve şeker tüketimini de dengeli bir hale getirmeniz halinde hurmalı yoğurt kürü ile kısa vadede istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz.

İşte bu kadar...

Bu içerik yalnızca bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Kronik rahatsızlığı veya bu tarif içerisindeki gıdalara alerjisi olanların diyeti uzman hekimlerine danışmadan yapmaları kesinlikle önerilmemektedir. Kesin kilo vermek için bir uzman görüşü alınması ve sağlık kuruluşuna başvurulması gerekmektedir.

Kaynak: yasemin .com

yoğurtzayıflamaksağlıklı yaşamTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.