Hasan Can Caran'dan Eşi Saniye Caran'a tam destek

Başkan Caran'dan eşine tam destek CJP Korkuteli Belediye adayı olan ve seçim kurulundan veto alan Hasan Can Caran, sosyal medya hesabından basın açıklaması yaparak yaşanan süreç ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Caran'dan eşine tam destek
Hasan Can Caran, sosyal medya hesabından basın açıklaması yaparak yaşanan süreç ile ilgili bilgi verdi.

Caran açıklamasına; "Basına ve kamuoyuna
Sevgili hemşehrilerim dürüst ve ahlakla çalışmayı düstur edinerek çıktığımız bu yolda doğrunun yanında olmayı seçtik. Tercihleriniz doğrultusunda önde çıkan anket sonuçları ve memleketimizin iradesini hiçe sayarak ve korkarak yapılan bir engelleme sonucu sizlere hizmet etme noktasında adaylık yolum kapatılmıştır. Bu kutlu yolda aynı ahlak ve terbiyeyi aile olarak ilke edindiğimiz için bu yoldan dönmemek ve projelerimizi uygulayabilmek adına yol arkadaşım, hayat arkadaşım, sevgili eşim SANİYE CARAN bu görevi üstlenmiştir. Bu memleketin bir öz evladı olarak sonuna kadar destekliyor, bana olan güveninizi şimdi onun için istiyorum.
Saygılarımla,
Hasan Can CARAN" ifadelerini kullandı.

CHPKorkuteli CHP2024 yerel seçimleriKorkuteli Belediye Başkan AdayıKorkuteli HaberHasan Can CaranTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.