HASTA NAKİL ARACI VE EVDE BAKIM HİZMETE GİRDİ

Tefenni Belediyesi bünyesinde yeni kurduğu sağlık hizmetleri birimi vatandaşları hizmet vermeyi devam ediyor.

Tefenni Belediyesi bünyesinde yeni kurduğu sağlık hizmetleri birimi vatandaşları hizmet vermeyi devam ediyor. 

Hasta nakil aracı ile çevre illere hastaların nakli sağlanıyor.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, kurulan sağlık biriminin hakkında şunları söyledi. “Sosyal Belediyecilikte önemli bir adım atarak halkımızın hizmetine sunduğumuz Hasta Nakil Ambulansı ve Evde Bakım Hizmetlerimiz ile İlçemizin çok büyük bir eksikliğini giderdik.

Tefenni Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü olarak yaklaşık 2 aydır İlçemizdeki yaşlı, engelli, yatağa bağlı ve acil müdahale gerektirmeyen hastalarımızın güvenle hastanelere ulaşımı ve hastaneden eve taşınmasını sağlıyoruz.

Hasta Nakil Hizmeti dışında, Evde Bakım Hizmeti de veren personelimiz, 2 aydan daha kısa bir zaman zarfında 18 Hastamızın Naklini ve 153 vatandaşımızın Evde Bakım Hizmetlerini gerçekleştirmiştir. Çok kıymetli halkımızın zor günlerinde yanında olabilmek, bizlere mutluluk ve huzur vermektedir.

Sağlık İşleri Müdürlüğümüz 7 gün 24 saat hizmet vermekte olup 491 33 99 numaralı TEBİM hattımızdan ekiplerimize günün istediğiniz saatinde ulaşabilirsiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle hastalarımıza acil şifalar, tüm halkımıza sağlıklı günler dilerim”. Dedi.

sağlık hizmetleri birimihasta nakil aracıTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.