Hatay'da Polis Operasyonu: 3 Aranan Şüpheli Yakalandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İskenderun'da meydana gelen elektrikli motosiklet hırsızlığı olayı ve diğer suçlarla ilgili 3 şüpheliyi yakaladı.

Hatay’da aranması bulunan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik çalışmalarına devam ediyor. İskenderun ilçesi Meydan Mahallesi’nde, 1 Mart tarihinde meydana gelen elektrikli motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi M.Ö. suça konu olan motosikletle birlikte yakalandı. Ayrıca yapılan çalışmada; silahla ateş etme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan 5 yıl 8 ay 10 gün hapis cezası ile aranan M.H.Ö ve kasten yaralama suçundan aranan A.K yakalandı. Şüphelilerden M.H.Ö tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şahıslar hakkında adli işlem yapıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

polishırsızlıkyakalamason dakikaTürkiyeHatay

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.