Hatay Dönerinin Benzersiz Tatları Kayalı Aile Lokantası'nda

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Kayalı Aile Lokantası, Hatay dönerinin meşhur ustasıyla birlikte Bucak'a getirerek lezzet tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Kayalı Aile Lokantası, Hatay dönerini meşhur ustasıyla birlikte Bucak'a getirerek lezzet tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

Lokantanın sahibi Kayalı, "Hatay dönerini Hatay'ın meşhur ustasıyla birlikte Bucak'a getirdik. 27 çeşit baharatla hazırlanan Hatay dönerimizi, özel soslarımızla tatlandırıyoruz. Dönerimizi, Lavaşımızı ve soslarımızı kendimiz yapıyoruz. Dönerimizi, özel soslu Hatay döner, özel soslu Hatay zurna dürüm, Hatay özel soslu piskopat dürüm, özel soslu atom Hatay dürüm, vejeteryan dürüm, Hatay özel soslu sos çift lavaş dürüm, pilav üstü tavuk döner ve tavuk iskender olarak servis ediyoruz. Et yaprak dönerimizi de ilerleyen günlerde hizmete sunacağız" dedi.

Hatay Dönerinin Lezzeti Bucak'ta

Hatay dönerinin lezzetini Bucak'ta tatmak isteyenler, Kayalı Aile Lokantası'nı ziyaret edebilirler.

Kayalı aile lokantası Adres: Oğuzhan mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No: 16 Bucak/Burdur Tel 0248 316 20 22 - 0534 367 99 93

Kayalı Aile lokantasıHatay DönerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.