HAYALLERİNİ RESMETTİLER ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN’DAN TESLİM ALDILAR

Bucak Belediyesi tarafından organize edilen “Hayalimdeki Bucak” konulu resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Bucak Belediyesi tarafından organize edilen “Hayalimdeki Bucak” konulu resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.

Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal teslim etti.  Bucak Belediyesi tarafından Bucak merkez ve köylerde bulunan tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen resim yarışması sonuçlandı. İlkokullar kategorisinde 70 eser gönderilirken, Ortaokullar kategorisinde ise 25 eser yarışmaya katıldı.

Resim yarışması jüri üyelerince yapılan değerlendirme ve seçmede

İlkokullar kategorisinde

1.Yaren Nisa DİLEKÇİ (Atatürk İlkokulu 4/C ),

2. Selma Ceylin TALAYMAN ( Fatih Sultan Mehmet İlkokulu  4/B ),

3.Kaan DEMİREZEN   (Mehmet Akif Ersoy İlkokulu  2/A )    kazanan isimler olurken,

Orta okullar kategorisinde;

1. Kardelen ÖZKURT (Hüseyin Türker Ortaokulu 6/C),

2. Muhammed Nabi YILDIZ (Hüseyin Türker Ortaokulu 5/E),

3.Ayşegül Erkmen GÜZEL (Ayşe Sak Ortaokulu 7/E)     de Orta okullar kategorisinde kazanan isimler oldu.

Resim yarışmasında her iki kategoride de birinci olan eser sahipleri Tablet, ikinci olan eser sahipleri Akıllı Saat, üçüncü olan eser sahipleri Resim Seti ödülünü almaya hak kazandılar.Dereceye giren öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Emrullah Ünal tarafından teslim edilirken yaptığı açıklamada, Çocuklarımızın “Hayallerindeki Bucak” için çalışıyoruz. Hayallerini çizerek Resim yarışmamızda dereceye giren eser sahibi çocuklarımıza hediyelerini takdim ettim. Çocuklarımız için ne yapsak az. Onlar için etkinliklerimiz artarak devam edecek, katılan tüm öğrencilere teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

bucak belediyesihayalimdeki bucak resim yarışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.