Hayati İnanç Bucak Halkıyla Buluştu

İnsan hayatına dokunan sözleriyle bilinen Hayati İnanç Bucak Halkıyla bir araya geldi. Vatandaşlar Bucak'taki programa yoğun ilgi gösterdi.

İnsan hayatına dokunan sözleriyle bilinen Hayati İnanç Bucak Halkıyla bir araya geldi. Vatandaşlar Bucak'taki programa yoğun ilgi gösterdi.

23 Aralık 2022 Cuma saat 19.00’da Burdur'un Bucak İlçesi  Müftülük konferans salonunda düzenlenen programda salon adeta doldu taştı. Hayati İnanç'ı dinlemeye gelen vatandaşlar program dolayısıyla Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a teşekkür ettiler.

Program sonrasında Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak şehrin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz Şehir Konferanslarını sürdürüyoruz. Bugün ünlü edebiyatçı-yazar Hayati İnanç’ı Bucak’ımıza getirdik ve Bucak Halkımızla buluşturduk. Hocamız ‘Can Veren Pervaneler: Hayata Şiirden Bakmak’ konulu bir konferans verdi. Hemşehrilerimizin yoğun talebi bizleri de mutlu etti.”dedi

Başkan Ünal, “Şair ve yazar Hayati İnanç, Türk Edebiyatı açısından önemli bir şahsiyettir. Özellikle edebi eserlerde toplumun her kesimine hitap ettiği düşünceleri ile insanların gönlünde taht kurmuş olması ve eserleriyle gelecek nesillere yol gösterdiğinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hayati İnanç BucakHayati İnançBucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.