“HAYDİ TÜRKİYEM ŞİMDİ ÖNLEM ZAMANI”

Burdur’un Karamanlı İlçesinde önemli isimlerin bir araya gelerek vatandaşlara moral vermek amacıyla bir klip hazırladı.

Burdur’un Karamanlı İlçesinde önemli isimlerin bir araya gelerek vatandaşlara moral vermek amacıyla bir klip hazırladı.
Karamanlı Kaymakamı Adem Topaca, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Oğuz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muharrem ERKİL, sağlık çalışanları, öğretmenler ve medya temsilcisi tarafından, anonim Ovalar Ovalar türküsü yeniden düzenlenerek, “Hadi Türkiyem Şimdi Önlem Zamanı” isimli video klip çekildi.

Evde kalarak bu zor süreçte önlem alan vatandaşlara moral amaçlı çekin klipte, ‘yasalara uyalım’, ‘evde kalalım’, ‘evimizde hayat var’, ’65 yaş ve üstüne evlerinde hizmet var’ gibi mesajlara yer verildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “9 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Covid-19 salgınına karşı farkındalık oluşturmak için anonim Ovalar Ovalar türküsü yeniden düzenlenerek, “Hadi Türkiyem Şimdi Önlem Zamanı” isimli video klip çekildi ” ifadeleri kullanıldı.

Fatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.